Η ιδιότητα μέλους


Η Lindsay lohan, η οποία δεν είναι ξένη προς την Ελλάδα, έφτασε στη Μύκονο μπροστά από την εποχή του καλοκαιριού το καλοκαίρι εν μέσω φημών που η λουγκάν της παραλίας της έχει κλείσει. Το Rockwood, που είναι αληθινό μετά το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, φιλοξενεί μουσική την Τετάρτη και λίγα Σαββατοκύριακα, αμερικάνικο φαγητό και πολλές εντελώς διαφορετικές μπύρες. Η μαρίνα βρίσκεται νοτιοδυτικά των Αθηνών 15 χλμ. Από το κέντρο της πόλης, 8 χλμ. Νότια του λιμανιού του Πειραιά και 30 χλμ. Διεθνές αεροδρόμιο του Βενιζέλου. Καταγραφή των καλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ νυχτερινής φοράς με φωτογραφίες και απόψεις.

Η κίνηση σε mg, που βρίσκεται απλά από την πλατεία mavili, η μουσική της οποία κυμαίνεται από βασικό βράχο έως συμβατικό ελληνικό, παραμένει εντελώς ανεπηρέαστη από την ηρεμία. Συνήθως αυτές οι λέσχες παίζουν mainstream μουσική και r & b, αναμιγνύονται με την ελληνική μουσική (κανονικά αργότερα τη νύχτα). Το θρυλικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης επιστρέφει. Και τότε υπήρχε: ένα τεράστιο μήνυμα που ανάγνωσε "Lohan" στην πρόσοψη μιας λέσχης στην οδό iera odou.

Όταν η υπόλοιπη πόλη κοιμάται, λίγες ώρες μετά την ώρα Φωταεριο Σαμπανης σε εκείνους που μπορούν να βάλουν με τον εορτασμό καπνού τη νύχτα μακριά. Giwrgos megremis: ένας από τους σημαντικότερους στυλ και γευστικό εξοπλισμό γκολφ στην περιοχή gazi. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε ψηφιακή μουσική, τότε θα πρέπει να πάτε στο boiler στο monastiraki (vlaxava 9), ένα hotspot για τους Αθηναίους, ενώ εάν επιθυμείτε να απολαύσετε ένα πολύ καλό χορό τότε χτυπάτε τη ντισκοτέκ στο Κολωνάκι (leventi 3) μια πολύχρωμη και αστραφτερή βραδιά.

Σε χώρους στυλ με ελληνικούς τραγουδιστές είναι το κέντρο του Αθηνών (Πειραιώς 142), το Έναστρον (Πειραιώς 188), ο Σύλλογος 22 (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22), το Ποσειδώνος (λεωφόρος Ποσειδώνος 18), το φωτογραφείο (Πειραιώς 102) και το κατάλυμα ermou (ermou 152). Αχ, το γαλαξιακό μπαρ, ένα σε όλα τα αγαπημένα μπαρ στην αθήνα του τελευταίου ορόφου (τα υπόλοιπα είναι εδώ!). Μόλις μπείτε μέσα στην hilton athens και φτάσετε στους ανελκυστήρες, στοχεύστε στην κορυφή και εκεί θα εισέλθετε σε ένα ελκυστικό, μοντέρνο, κομψό και ισόγειο σαλόνι με ένα εκλεπτυσμένο - συνήθως παγκόσμιο πλήθος.

Η αλήθεια είναι ότι το βράδυ ενός Σαββατοκύριακου οι δρόμοι γεμίζουν με συνομιλία ως φοιτητές, πρώην φοιτητές και νεαρά άτομα στο σύνολό τους γεμίζουν τα καφενεία στη λεωφόρο miaouli, φουσκώνουν σε ναργιλέ, τσιμπάνουν στα μέγαρα και κάνουν ένα ποτό τελικό όπως κάποιος όταν είναι άνεργος. Το μπαρ Loukoumi είναι ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το οποίο διαθέτει επίσης ένα σημαντικό vintage κατάστημα. Ένα φωτογραφικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή της ιερής οδού ανάμεσα στους προστάτες.

Comments